AMX Mod X

Loading

KARBANTARTÁS - A pluginjainkat innentől a www.hlmod.hu oldalon tudjátok letölteni. A pluginok oda lettek áthelyezve, hamarosan minden oda lesz téve, regisztáljatok, s használjátok új oldalunkat.

Portálunk2013-11-04 14:06:57

Sziasztok. Az oldal szép lassan belesz építve a portálrendszerbe. Az új pluginok beküldését mostantól a portálunkon tudjátok elvégezni, itt az oldalon lévő pluginok is hamarosan át kerülnek oda. Addig is oda kérjük az új pluginokat. 


Domain változás2013-06-19 15:14:45

 

Sok év ingyenes szolgálat után megszüntették az ingyenes try.hu-s domainokat, ezért az oldal ezentúl csak a "amxmodx.crys.hu" címen érhető el. További domainokat talán idővel fogunk tudni biztosítani az oldalnak.

AMX MOD X Magyarország csapata


AMX Mod X 1.8.2 frissítés2013-02-18 20:00:00

 

Az amxmodx hivatalos csapata kiadta az AMX Mod X 1.8.2-es verzióját, egy vészhelyzeti frissítésként. Mint gondolom tapasztaltátok, hogy kapott egy jelentősebb frissítést a Half-Life motor szerver része, illetve a kliens is kapott kisebb módosításokat. Ezek a frissítések tették szükségessé az új verzió kiadását.

A legfontosabb hogy mos már nem lehet használni a HLDS UpdateToolt, vagyis lehet, de nem friss verziót fog letölteni. Át kell térnetek a SteamCMD-re, melynek egyszerűbb a használata, de a szolgáltatók elég rossz szemmel nézik ezt a változtatást.

Fontos viszont, hogy az új AMX MOD X telepítése előtt szerezzétek be a legfrissebb MetaMod-ot, ami szintén a napokban jelent meg, ezt megtehetitek a www.metamod.org oldalon! Aki nem ért hozzá megfelelően kérjen segítséget a fórumunkon.

Az AMX Mod X 1.8.2 nem fog működni az alábbi játékokon:

  • Counter-Strike: Condition Zero
  • Régebbi verziójú Counter-Strike 1.6, tehát ami HLDS UpdateTollal van letöltve
Fontos még, hogy a Metamod 1.20 nem működik az összes olyan játékon mellyet az elődje, az 1.19-es verzió támogatott!

 

A letöltéseket megtaláljátok a hivatalos oldalon, amit meglátogathattok ide kattintva!

ChangeLog: http://wiki.alliedmods.net/AMX_Mod_X_1.8.2_Release_Notes

 

Illetve akkor már egy gyors helyzetjelentés is belefér. Elég szépen gyarapszik a közösség, egyre több embert lehet látni a fórumunkon, a www.hlmod.hu címen, ahol sok érdekes téma között böngészhetsz. A fórumra nem szükéges az újra regisztráció, ugyan ezzel a fiókkal betudsz lépni ott is. 

Emellett megalakult a "Tiszteletbeli Tag" csoport is, s aki bele kerül 60 napig kap egy zöld nevet, ileltve megkapja a rangot is! Jelenlegi kitűzött cél: 20 SourceMod plugin feltöltése, ezzel is gyaparítani akarjuk a Sourcemodos közösséget!

 

Ha kérdésed van írj a fórumra!

AMX Mod X Hungary Team


SourceMod.hu2012-09-08 13:04:58

Üdv!

Elkészült a társoldalunk, a Half-Life 2 motorú játékokkal foglalkozó SourceMod oldal magyar verziója. Aki otthon van a Source téren is, az vessen rá egy pillantást:

www.sourcemod.hu


Bejelentkezési hibák2012-07-13 11:56:13

Üdv!

Mint bizonyára észrevettétek, hogy néhány esetben bejelentkezés után azt mutatja az oldal hogy nem vagytok bejeltkezve, újra belépésre kér fel titeket! Ez esetben a böngésződből törölni kell a sütiket (Cookie-kat)! Ez megoldja a problémát így az oldalra és a fórumra is betudtok lépni egyaránt!

AMX MOD X Magyarország csapata


Karácsony2011-12-23 13:25:44

Az AMX MOD X Magyarország csapata ezúton szeretne minden látogatónak kellemes karácsonyi ünnepet kívánni! Köszönjük mindenkitől az aktivitást, nagyon jó dolog látni hogy a közösségünk folyamatosan gyarapszik.

Így az ünnepekre megpróbáljuk kicsit fejleszteni az oldalt, a könnyebb használat érdekében. Itt-ott átmenetileg lehetnek nem működő funkciók, de hamar javítva lesznek.

Békés ünnepeket!

AMX MOD X Magyarország csapata


Helyzet2010-06-08 23:00:00
Üdv!

Jó ideje nem volt hír, úgyhogy írok egy rövid összefoglalót, hogy mi a helyzet, és hogy mi történt az elmúlt fél évben.

Az elmúlt időben leginkább az oldal kényelmesítésén, illetve biztonságán fejlesztettünk. Rendszeres látogatók követhették a plugin rendszer javulását, és mostmár minden regisztráltnak lehetősége van követni a többi felhasználó cselekedeteit. Ezentúl az értékelés is regisztrációhoz van kötve.

Az oldal fejlesztése mellett lassan haladt a dokumentáció fordítása is. A pluginok lefordítása (tekintve a mennyiségre) leginkább rátok van bízva, tehát ha valami megosztani valótok van, itt megtehetitek.

A fórumon többnyire a tapasztaltabb felhasználók segítenek a kezdőbbeknek, tehát ha valami kérdés merülne fel, annak ott a helye. A rend fenntartását ezentúl "Silverss" is biztosítja a fórumokon.

Helyzet a nagyvilágban: Az AMXX fejlesztői által kiadott utolsó verzió az 1.8.1 volt még 2008-ban. Azóta sajnos a készítőknek nem sok idejük akad a fejlesztésre, így belátható időn belül nem várható új release. Lelkesebb felhasználók adogatnak ki beta releasekat, ezekben 1-1 bug van kijavítva. Letölteni őket az eredeti oldalról lehet: amxmodx.org.

Tehát új verzióra nem igazán várhatunk, de a pluginok így is korlátlan lehetőséget nyújtanak, ezek magyar verzióit lehet feltöltögetni az immár viszonylag stabil pluginbeküldő rendszer segítségével.

Megemlíteném még az oldal domainját, ami addig lett tologatva míg mások lefoglalták, tehát nincs összefüggésünk azzal az oldallal. Ahogy eddig is, az oldalt az amxx.try.hu címen érhetitek el.

Fix2010-01-31 00:00:00

Az utóbbi napokban a pluginok szekciója hibás lett, egy időben se le, se fel nemtudtatok tölteni. Mostmár mind a 2 javítva lett, úgyhogy ha valamit nem tudtatok megcsinálni az elmúlt napokban, akkor most próbáljátok újra!.


Fejlesztések2010-02-04 17:00:00
Üdv! Javítottunk néhány hibát, mostmár lehet regisztrálni is, és működik a plugin beküldés is. További javítások hamarosan!

Költözés2011-06-27 15:00:00
Mint észrevehettétek a figyelmeztetési csíkon, az Extra.hu megszűnteti ingyenes szolgáltatásait, beleértve az oldal tárhelyét illetve címét is. Ígyhát költöznünk kellet, de itt valószínűleg stabilabban is fog futni az oldal. A tárhelyért örök hála Crys-nek.

Amíg viszont nincs meg a domain, használjátok a amxx.try.hu címet, ezen a címen az oldal mindig elérhető lesz ezentúl.

A költözéssel együtt kicsit felújítottuk a weboldalt, így rengeteg új funkció lesz a közeljövőben, de a nagyjuk most még fejlesztés alatt áll, ezért nem érhető el, de türelem!Archív Hírek
(c) 2007-2013 www.amxx.try.hu | (0.027627 sec)